За нас

Всичко за нас


Alochasti.bg е специализиран онлайн магазин за авточасти за леки автомобили, камиони, мотоциклети и аграрни машини. В каталога си разполагаме с хиляди оригинални и алтернативни авточасти за почти всички марки и модели. При нас ще откриете масла, филтри, спирачни дискове, накладки, инструменти, гуми, оборудване, аксесоари и всичко необходимо за вашия автомобил на възможно най-ниска цена. Стремим се да предложим широк асортимент от резервни авточасти, както оригинални, така и алтернативни за много голяма част марки и модели автомобили, камиони, бусове и джипове.

Фокусът на фирмата е върху крайния потребител, но естествено работим и с доста на брой корпоративни клиенти, сервизи и фирми от малкия и среден бизнес.Сред клиентите ни са редица фабрики и производствени цехове. Като ние се грижим да получават само и единствено оригинални масла, греси и смазочни материали за производствените им машини. Извършваме регулярни доставки на конкурентно ниски цени съобразени с всички изисквания.

Благодарение на богатия избор от части с който разполагаме, можем да достигнем почти всички артикули, които се предлагам на пазара в Европа. Нашата компания се отличава със иновативен модерен маркетинг и ежемесечни оферти в брошура за различни артикули  като филтри, масла, добавки, гуми, аксесоари и всички свързано с вашия лек , тежкотоварен автомобил , мотор и ли аграрна техника. Като тук от най-важно значение за нас сте вие нашите клиенти.


Защо да изберете нас?


Нашият екип от професионалисти ще Ви консултира за търсените от Вас части. Стремежът да бъдем постоянен партньор на редица компании за нас е приоритет. Ежедневно работим за това да оптимизираме работния процес, за по качествено и бързо обслужване на нашите клиенти.

В нашия магазин имате възможност да търсите необходимата Ви резервна част по име или номер, което прави откриването ѝ изключително бързо и лесно. Поръчките се приемат както  от стационарни компютри, мобилни устройства така и от телефони. Нашият колектив е съставен от млади професионалисти, които са изцяло на Ваше разположение, в случай че имате нужда от помощ или допълнителна информация относно продуктите, които предлагаме.

Работим успешно с редица големи вносители  и предлагаме само утвърдени продукти с гарантиран произход! Като търсим висок стокооборот с минимален марж за печалба. Затова и ще видите нашите цени в пъти по-ниски от останалите магазини за авточасти.

Компанията ни притежава освен онлайн платформата си така и още три физически магазина-в град Варна, София и Силистра.


Успешно развиваме търговия на едро с редица, сервизи, магазини, фабрики и производствени цехове. При големи поръчки, компанията ни е достатъчно гъвката, за да може да предложи ексклузивни отстъпки и условия за работа индивидуално на база оборот.

В нашият сайт може да намерите над 300 категории с части за вашия автомобил на световно известни производители като: LUK, Sachs, Bilstein, Kayaba, Monroe, Lemforder, TRW, CONTITECH, GATES, SKF, Bernel , Elf, Castrol, Magnetic oil, Gear Oil, Bardahl, Fuya, Duracell, Mann , North Sea Victor Reinz, Nissens, NRF, Hepu, Bosch, Mann-Filter, Mahle, Knecht, Filtron, BERU, NGK, DENSO, и много други.

Всички наши авточасти са сертифицирани и от доказани доставчици на авточасти в страната  и са заводски издържани според Европейските изисквания за качество и контрол.

logo